Vi pakker julegaven for deg

Endelig går vi inn i den deilige førhjulstida igjen. Den er koslig, men også hektisk, og vi i Megawave.no vil gjøre det enklere for deg å rekke alle gjøremål før Jul.

Det er ikke alltid like lett å handle julegaver. Og spesielt i år har smittevernstiltakene gjort det ekstra vanskelig og ikke minst skummelt å gå fra kjøpesenter til kjøpesenter for å finne den perfekte gaven. 

"Når du bestiller en julegave hos oss, skriv i notatfeltet under handlekurven at det skal være en gave, og hva som skal stå på til- og fra- lappen. Så pakker vi inn varen og sender direkte til mottaker". 

En julegave gis med kjærlighet og omtanke, og hvordan den er pakket inn er også en viktig del av opplevelsen til mottakeren. Derfor vil vi pakke julegaven for deg og sende til mottaker uten å røpe at pakken er fra oss i Megawave. Og det beste av alt? Det er helt gratis for alle våre kjære kunder. 

Vi mennesker elsker massasje, enten det er for velvære, eller som terapi mot smerter og plager. Har du en du er glad i som er plaget av smerter eller er aktiv på treningsfronten? Kjøp årets julegave hos oss, så tar vi oss av resten.