VÅRE AMBASSADØRER

Våre ambassadører er alle sunne forbilder for våre unge som skal forme fremtiden. Vi ønsker å bidra til at nåtidens og morgendagens små og store idrettsutøvere når sine mål. Derfor ønsker vi å støtte utøvere så godt vi kan, og vil fortsette å rekruttere nye ambassadører som deler vår visjon fremover.

Martine Camilla

Martine er en proffdanser som har konkurrert og opptrådt på utallige store nasjonale og internasjonale events. Martine bruker Megawave massasjeapparater for restitusjon etter harde dansetreninger.

Linda Helgerud

Aktiv konkurrerende triathlete med top resultater i blant annet Ironman og . Linda bruker Megawave hovedsaklig på bena for å øke restitusjonen mellom de harde og lange trenings og konkurranserittene.

Tarik Hopstock

En av verdens dyktigste utøvere innen Brasiliansk Jiu jitsu. Han har både EM og VM gull, samt en rekke andre store internasjonale bragder.

Bettina Bjørnå

Bettina er en aktiv IFBB bikini fitness utøver med flere titler samt deltagelse i EM. Hun bruker Megawave som restitusjon og avspenning mellom de intense treningsøktene.

Samir Noor

Samir er en dyktig og lovende MMA utøver. Hans harde arbeid og dedikasjon på treningsfeltet har vist store resultater. I tillegg har Samir svartbelte i Karate hvor han har kunkurrert aktivt i mange år.