Om oss

Vi i Megawave Norge har spesialisert oss innen elektroniske massasjeapparater og perkusjonsterapi. Ved denne type behandling vil du kunne redusere og forebygge muskelplager som følger av mye stillesitting på skole eller arbeid og hverdagslig belastning, men også redusere restistusjonstiden ved høyt aktivitetsnivå.

Megawave er et Norsk varemerke som skal gi deg som kunde en trygghet på at våre produkter er laget under gode vilkår og forhold for industriarbeiderne, solide råmaterialer, innovativt design og med en garanti på at vi tilbyr den beste kvaliteten innen perkusjon og massasjeteknologi.

Megawave er etablert av erfarne og dyktige fysioterapeuter, idrettsfysiologer, muskelterapeuter og profesjonelle idrettsutøvere. Med dette som bakgrunn, kan vi med trygghet si at vi vet hva som må legges ned av tid og krefter for å nå toppen. Vi i Megawave fokuserer på å utvikle kvalitetsprodukter som vil bidra til å gi deg det lille ekstra, uavhengig om du skal bli verdensmester på toppidrettsnivå, forebygge smerter etter lange kontordager, eller bare ønsker å ha en deilig massasje.

Megawave setter alltid kunden først og er villig til å strekke oss lenger enn alle konkurenter for at din kundeopplevelse skal være optimal. Vi kan garantere god komunikasjon og brukervennelighet for å tilpasse våre produkter etter ditt ønskede behov. 


Megawave står for: 

- Norsk premium kvalitetsprodukter innen massasjeteknologi

- Utmerket kundeservice

- Markedets raskeste leveringstid

- Støtte til lokalsamfunnet

 

Vi i megawave ønsker å støtte lokalsamfunnet, de små og store idrettsklubbene, idrettsutøverene, helseklinikkene og treningskjedene. Vår visjon er å vokse sammen. Ønsker du, eller vet du om noen som kan tenke seg et samarbeid med oss, er vi åpne for dialog. 


Har du spørsmål er det bare å ta kontakt på e-post eller tlf.

Lik oss gjerne også på våre sosiale medier da vi ofte har giveaways og konkurranser.  @megawaveno